TIPI 75.70

TIPI 42 – 75.70 - Kati i Gjashtë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë rrugës kryesore prej të cilës e ndan një shirit i gjatë gjelbërimi, banesa ka perspektivë perfekte nga kati gjashtë me orientimin drejtë Veri - Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 75.70m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 103,625 96,055€

Banesa: 75.70m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 90.08m²

Çmimi mesatar 1,066.32 € /m² X 90.08 = 96,055

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 908 euro

15 vite kesti mujore : 659 euro

Metoda 2

Çmimi total: 96,055
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 28,816 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 67,239€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 103,625

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 51,812

50% apo ( 51,812 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 863 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 9,605

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 862 euro

15 vite kesti mujore : 626 euro

20 vite kesti mujore : 510 euro

25 vite kesti mujore : 442 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 38,422

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,053 euro

10 vite kesti mujore : 575 euro

15 vite kesti mujore : 417 euro

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2023

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)