TIPI 85.29

TIPI B12 – 85.29 - Kati i Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tetë me orientimin drejtë Veri - Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 WC, si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 85.29m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 32.15m²

Banjo  - 4m²

Dhoma e fjetjes - 11.07m²
Dhoma e fjetjes - 13.05m²

Ballkoni - 4.87m²
Koridori - 6.19m²
WC - 1.73m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 99,670 92,790

Banesa: 85.29m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 99.67m²

Çmimi mesatar 930.97 € /m² X 99.67 = 92,790€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 888 euro

15 vite kesti mujore : 648 euro

Metoda 2

Çmimi total: 92,790
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 27,837 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 64,953€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 99,670

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 49,835

50% apo ( 70,835 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 830 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 18,558

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 740 euro

15 vite kesti mujore : 537 euro

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)