TIPI 89.00

TIPI B15 – 89.00 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë rrugës kryesore prej të cilës e ndan një shirit i gjatë gjelbërimi, banesa ka perspektivë perfekte nga kati dytë me orientimin drejtë Veri - Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 WC, 1 Depo si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 89m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 33.45m²

Banjo  - 4.01m²

Dhoma e fjetjes - 11.02m²
Dhoma e fjetjes - 13.09m²

Ballkoni - 4.89m²
Koridori - 8.01m²
WC - 1.67m²
Garazha - 11.38m²
Depo 2 - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 103,380 96,500

Banesa: 89m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 103.38m²

Çmimi mesatar 933.44 € /m² X 103.38 = 96,500€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 925 euro

15 vite kesti mujore : 676 euro

Metoda 2

Çmimi total: 96,500
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 28,950 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 67,550€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 103,380

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 51,690

50% apo ( 51,690 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 861 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 19,300

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 770 euro

15 vite kesti mujore : 559 euro

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)