TIPI 94.23

TIPI B12 – 94.23 - Kati i Gjashtë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë rrugës kryesore prej të cilës e ndan një shirit i gjatë gjelbërimi, banesa ka perspektivë perfekte nga kati gjashtë me orientimin drejtë Jug - Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 2 banjo, 1 depo, si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 94.23m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 32m²

Banjo  - 4.07m²
Banjo 2 - 2.43m²

Dhoma e fjetjes - 11.08m²
Dhoma e fjetjes - 13.52m²

Ballkoni - 4.60m²
Koridori - 11.21m²
Depo 1 - 1.59m²
Garazha - 11.38m²
Depo 2 - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 108,610 101,730

Banesa: 94.23m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 108.61m²

Çmimi mesatar 936.65 € /m² X 108.61 = 101,730€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 978 euro

15 vite kesti mujore : 715 euro

Metoda 2

Çmimi total: 101,730
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 30,519 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 71,211€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 108,610

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 54,305

50% apo ( 54,305 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 905 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 20,346

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 812 euro

15 vite kesti mujore : 589 euro

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)