TIPI 88.45

TIPI B5 – 88.45 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati dytë me orientimin drejtë Jug - Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 WC, 1 Depo,si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 88.45m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 32.07m²

Banjo  - 4.66m²

Dhoma e fjetjes - 11.02m²
Dhoma e fjetjes - 13.01m²

Ballkoni - 4.12m²
Koridori - 8.04m²
WC - 1.53m²
Depo 1 - 1.52m²
Garazha - 11.38m²
Depo 2 - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 102,830 95,950

Banesa: 88.45m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 102.83m²

Çmimi mesatar 933.09 € /m² X 102.83 = 95,950€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 920 euro

15 vite kesti mujore : 672 euro

Metoda 2

Çmimi total: 95,950
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 28,785 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 67,165€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 102,830

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 51,415

50% apo ( 51,415 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 856 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 19,200

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 766 euro

15 vite kesti mujore : 556 euro

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)