TIPI 71.41

TIPI B13 – 71.41 - Kati i Tretë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tretë me orientimin drejtë Jug - Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 71.41m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 23.85m²

Banjo  - 4.31m²

Dhoma e fjetjes - 10.09m²
Dhoma e fjetjes - 13.11m²

Ballkoni - 3.10m²
Koridori - 5.82m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 85,790 78,910

Banesa: 71.41m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 85.79m²

Çmimi mesatar 919.80 € /m² X 85.79 = 78,910€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 747 euro

15 vite kesti mujore : 546 euro

Metoda 2

Çmimi total: 78,910
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 23,673 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 55,237€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 86,051

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 43,025

50% apo ( 43,025 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 717 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 15,782

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Banka Interes vjetor 3.70%:

10 vite kesti mujore : 629 euro

15 vite kesti mujore : 457 euro

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)