TIPI 71.48

TIPI B6 – 71.48 - Kati i Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tetë me orientimin drejtë Jug - Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 71.48m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 23.92m²

Banjo  - 4.31m²

Dhoma e fjetjes - 10.09m²
Dhoma e fjetjes - 13.11m²

Ballkoni - 3.10m²
Koridori - 6.16m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 85,860 78,980

Banesa: 71.48m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 85.86m²

Çmimi mesatar 919.86 € /m² X 85.86 = 78,980€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 748 euro

15 vite kesti mujore : 546 euro

Metoda 2

Çmimi total: 78,980
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 23,694 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 55,286€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 86,128

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 25,838

70% apo ( 60,289 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 7 VITE apo 84 Muaj!

7 vite kesti : 718 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 15,782

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 630 euro

15 vite kesti mujore : 457 euro

*Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)