TIPI K – 40.54

TIPI K – 40.54 - Kati i Tretë

Banesat e këtij tipi të ashtuquajtura “garsoniera” janë të planifikuara dhe dizajnuara për një person. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit nga ballkoni i dhomës së ditës, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati i tretë. Orientimi i saj kah Lindja mundëson ngrohtësinë natyrale gjatë ditës. E përbërë nga kuzhina e bashkangjitur në dhomën e ditës, 1 banjo dhe ballkoni kjo banesë formon gjithsej 40.54m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 14.4m²

Dhoma e gjumit - 5.8m²

Koridori - 5.80m²

Banjo - 4.27m²

Ballkoni - 2.76m²

  

Çmimi:

Metoda 1

Për metër katror:Nga 999 / m² në 899 € / m²

Total: 36,445 € + fito depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 313 euro

15 vite kesti mujore : 227 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 7,289

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 290 euro

15 vite kesti mujore : 211 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 7,289
ndërsa 10% apo 3,704
të cilen mund të paguhet me këste deri 12 muaj pa kamat direkt me kompanin nga 308

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 264 euro

15 vite kesti mujore : 195 euro

20 vite kesti mujore : 161 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 10,933

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 487 euro

7 vite kesti mujore : 366 euro

10 vite kesti mujore : 276 euro

*Oferta vlen deri më 1 Shtator 2021.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)