TIPI B – 83.20

TIPI B – 83.20 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dytë me orientimin Jug-Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkon dhe kjo banesë formon gjithsej 83.20m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 19.98m²

Koridori - 5.13m²

Banjo - 4.00m²

Tualeti - 1.98m²

Dhoma e fjetjes - 13.06m²

Dhoma e fjetjes - 12.09m²

Ballkoni - 5.59m²

 

Çmimi:

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 70,636 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 14,127

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite - kësti mujor: 617

15 vite - kësti mujor: 465

20 vite - kësti mujor: 393

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.