TIPI C – 71.84

TIPI A – 71.84

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tretë me orientimin Jug-Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkon dhe kjo banesë formon gjithsej 71.84m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 19.33m²

Koridori - 5.97m²

Banjo - 4.02m²

Tualeti - 1.51m²

Dhoma e fjetjes - 12.17m²

Dhoma e fjetjes - 9.01m²

Ballkoni - 3.79m²

 

Çmimi:

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 60,992 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 12,198

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite - kësti mujor: 532

15 vite - kësti mujor: 402

20 vite - kësti mujor: 339

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.