TIPI 43.46

TIPI B6 – 43.46 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Perendim. E përbërë nga 1 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 43.46m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 16.32m²

Banjo  - 3.02m²

Dhoma e fjetjes - 9.15m²

Ballkoni - 3.29m²
Korridori - 3.78m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Çmimi total: Nga 69,408 61,152 €

Banesa: 43.46m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 57.84m²

Çmimi mesatar 1,057.26 € /m² X 57.84 = 61,152€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 560 euro

15 vite kesti mujore : 406 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 12,230

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 488 euro

15 vite kesti mujore : 354 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 12,230

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 530 euro

15 vite kesti mujore : 399 euro

20 vite kesti mujore : 336 euro

25 vite kesti mujore : 300 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 18,345

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 827 euro

7 vite kesti mujore : 625 euro

10 vite kesti mujore : 475 euro

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)