TIPI 88.83

TIPI - 88.83 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Lindje & Perendimit. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 88.83m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 31.10m²

Banjo  - 4.27m²

Dhoma e fjetjes - 12.12m²
Dhoma e fjetjes - 12.49m²

Ballkoni - 3.90m²
Korridori - 10.9m²
WC- 1.73m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²
 

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 113,531 105,213 €

Banesa: 88.83m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 103.21m²

Çmimi mesatar 1,019.40 € /m² X 103.21 = 105,213€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 999 euro

15 vite kesti mujore : 725 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 21,042

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 839 euro

15 vite kesti mujore : 609 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 21,042

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 892 euro

15 vite kesti mujore : 665 euro

20 vite kesti mujore : 555 euro

Metoda 4

Ofere dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 31,563

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,423 euro

7 vite kesti mujore : 1,075 euro

10 vite kesti mujore : 817 euro

*Oferta vlen deri më 31 Maj 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)