TIPI 50.25

TIPI - 50.25 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Perendimit. E përbërë nga 1 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 50.25m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 24.14m²

Banjo  - 4m²

Dhoma e fjetjes - 11.01m²

Ballkoni - 3.17m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 57,750 52.725 €

Banesa: 50.25m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 64.63m²

Çmimi mesatar 841.49 € /m² X 64.63 = 52,725

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 476 euro

15 vite kesti mujore : 345 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 10,545

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 420 euro

15 vite kesti mujore : 305 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 10,545

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 437 euro

15 vite kesti mujore : 322 euro

20 vite kesti mujore : 266 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 15,817

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 704 euro

7 vite kesti mujore : 530 euro

10 vite kesti mujore : 400 euro

*Oferta vlen deri më 1 Shkurt 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)