TIPI 88.83

TIPI - 88.83 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i shtatë me orientimin drejtë Lindje & Perendimit. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 88.83m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 31.10m²

Banjo  - 4.27m²

Dhoma e fjetjes - 12.12m²
Dhoma e fjetjes - 12.49m²

Ballkoni - 3.90m²
Korridori - 10.9m²
WC - 1.73m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 96,330 87,447 €

Banesa: 88.83m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 103.21m²

Çmimi mesatar 847.27 € /m² X 103.21 = 87,447

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 823 euro

15 vite kesti mujore : 597 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 17,489

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 698 euro

15 vite kesti mujore : 506 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 17,489

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 725 euro

15 vite kesti mujore : 535 euro

20 vite kesti mujore : 473 euro

Metoda 4

Ofere dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 26,234

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,169 euro

7 vite kesti mujore : 879 euro

10 vite kesti mujore : 664 euro

*Oferta vlen deri më 1 Tetor 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)