TIPI 74.67

TIPI - 74.67 - Kati Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati shtatë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 74.67m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 28.14m²

Banjo  - 3.99m²

Dhoma e fjetjes - 11.22m²
Dhoma e fjetjes - 11m²

Ballkoni - 3.40m²
Korridori - 5.68m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total:Nga 97,955 89,637

Banesa: 74.67m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 89.05m²

Çmimi mesatar 1,006.59 € /m² X 89.05 = 89,637€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 844 euro

15 vite kesti mujore : 612 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 17,927

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 715 euro

15 vite kesti mujore : 519 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 17,927

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 760 euro

15 vite kesti mujore : 566 euro

20 vite kesti mujore : 472 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 26,891

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,183 euro

7 vite kesti mujore : 886 euro

10 vite kesti mujore : 665 euro

*Oferta vlen deri më 31 Maj 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)