TIPI 78.64

TIPI Z1 – 78.64 - Kati Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i shtatë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 78.64m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 25.73m²

Banjo  - 4.0m²

Dhoma e fjetjes - 11.77m²
Dhoma e fjetjes - 11.64m²

Ballkoni - 5.09m²
Korridori - 7m²
Depo - 1.30m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²
 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 102,322 94,004 €

Banesa: 78.64m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 93.02m²

Çmimi mesatar 1,010.57 € /m² X 93.02 = 94,004€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 888 euro

15 vite kesti mujore : 644 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 18,800

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 750 euro

15 vite kesti mujore : 544 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 18,800

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 797 euro

15 vite kesti mujore : 594 euro

20 vite kesti mujore : 495 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 28,201

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,272 euro

7 vite kesti mujore : 961 euro

10 vite kesti mujore : 730 euro

*Oferta vlen deri më 31 Maj 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)