TIPI 78.11

TIPI U1 – 78.11 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 78.11m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 28.56m²

Banjo  - 3.47m²

Dhoma e fjetjes - 10.78m²
Dhoma e fjetjes - 12.59m²

Ballkoni - 4.13m²
Koridori - 6.53m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 101,739 93,421 €

Banesa: 78.11m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 92.49m²

Çmimi mesatar 1,010.06 € /m² X 92.49 = 93,421 €

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 882 euro

15 vite kesti mujore : 640 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 18,684

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 745 euro

15 vite kesti mujore : 541 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 18,684

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 792 euro

15 vite kesti mujore : 590 euro

20 vite kesti mujore : 492 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 28,026

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,264 euro

7 vite kesti mujore : 955 euro

10 vite kesti mujore : 726 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)