TIPI 109.98

TIPI U1 – 109.98 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 3 dhomë gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 109.98m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 29.74m²

Banjo  - 4.58m²
Banjo  - 3.29m²
Tualeti  - 4.66m²

Dhoma e fjetjes - 13.05m²
Dhoma e fjetjes - 12.76m²
Dhoma e fjetjes - 10.47m²

Ballkoni - 4m²
Koridori - 10.83m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 117,480 106,482 €

Banesa: 109.98m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 124.36m²

Çmimi mesatar 856.23€ /m² X 124.36 = 106,482

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,012 euro

15 vite kesti mujore : 734 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 21,296

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 849 euro

15 vite kesti mujore : 616 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 21,296

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 882 euro

15 vite kesti mujore : 651 euro

20 vite kesti mujore : 538 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 31,944

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,423 euro

7 vite kesti mujore : 1,071 euro

10 vite kesti mujore : 808 euro

*Oferta vlen deri më 1 Tetor 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)