TIPI 91.94

TIPI B6 – 91.94 - Kati i Katërt

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati katërt me orientimin drejtë Perendim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 91.94m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 31.32m²

Banjo  - 4.82m²

Dhoma e fjetjes - 12.69m²
Dhoma e fjetjes - 13.02m²

Ballkoni - 4.59m²
WC - 2.65m²
Koridori - 9.26m²
Garazha - 11.38m²

Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 127,584 119,328 €

Banesa: 91.94m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 106.32m²

Çmimi mesatar 1,122.34 € /m² X 106.32 = 119,328€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,140 euro

15 vite kesti mujore : 828 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 23,865

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 952 euro

15 vite kesti mujore : 691 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 23,865

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 1,036 euro

15 vite kesti mujore : 780 euro

20 vite kesti mujore : 656 euro

25 vite kesti mujore : 586 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 35,798

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,614 euro

7 vite kesti mujore : 1,220 euro

10 vite kesti mujore : 927 euro

*Oferta vlen deri më 30 Nëntor 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)