TIPI 91.65

TIPI B6 – 91.65 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Veri-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 91.65m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 33.87m²

Banjo  - 4.55m²
WC - 2.25m²
Koridori  - 7.34m²

Dhoma e fjetjes - 11.90m²
Dhoma e fjetjes - 12.80m²

Ballkoni - 5.18m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²
 

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total:Nga 127,236 118,980 €

Banesa: 91.65m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 106.03m²

Çmimi mesatar 1,122.13 € /m² X 106.03 = 118,980

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,153 euro

15 vite kesti mujore : 842 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 11,898

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,135 euro

15 vite kesti mujore : 846 euro

20 vite kesti mujore : 706 euro

25 vite kesti mujore : 625 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 47,592

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,346 euro

10 vite kesti mujore : 756 euro

15 vite kesti mujore : 564 euro

 

*Oferta vlen deri më 31 Janar 2023.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)