TIPI 38.32

TIPI C6 – 38.32- Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Veri-Lindje. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 38.32m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 15.12m²
Dhoma e fjetjes  - 6.52m²

Banjo  - 3.06m²

Ballkoni - 2.84m²
Depo 1 - 1.45m²
Garazha - 11.38m²
Depo 2 - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Çmimi total: Nga 57,970 49,652 €

Banesa: 38.32m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 52.7m²

Çmimi mesatar 942.16 € /m² X 52.7 = 49,652€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 445 euro

15 vite kesti mujore : 323 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 9,930

pastaj 80% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 396 euro

15 vite kesti mujore : 287 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 9,930

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes RaiffesenLeisenBank:

10 vite kesti mujore : 421 euro

15 vite kesti mujore : 313 euro

20 vite kesti mujore : 261 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 14,895

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 671 euro

7 vite kesti mujore : 507 euro

10 vite kesti mujore : 385 euro

*Oferta vlen deri më 31 Maj 2022.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)