TIPI 97.13

TIPI B6 – 97.13 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Veri-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 97.13m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 31.93m²

Banjo  - 3.85m²

Dhoma e fjetjes - 12.58m²
Dhoma e fjetjes - 12.76m²

Ballkoni - 5.27m²
Koridori - 13.58m²
WC - 2.49m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 111,510 104,630 €

Banesa: 97.13m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 111.51m²

Çmimi mesatar 938.30 € /m² X 111.51 = 104,630

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 994 euro

15 vite kesti mujore : 721 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 20,926

pastaj 80% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 835 euro

15 vite kesti mujore : 606 euro
 

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 20,926

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes RaiffesenLeisenBank:

10 vite kesti mujore : 887 euro

15 vite kesti mujore : 661 euro

20 vite kesti mujore : 551 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 31,389

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,415 euro

7 vite kesti mujore : 1,069 euro

10 vite kesti mujore : 813 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2022.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)