TIPI 50.65

TIPI E6 – 50.65 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 3 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dytë me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 1 dhome gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 50.65m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 19.77m²

Banjo  - 4.59m²

Dhoma e fjetjes - 10.66m²

Ballkoni - 3.35m²
Koridor - 3.28m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total:Nga 58,150 53,085 €

Banesa: 50.65m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 65.03m²

Çmimi mesatar 816.31 € /m² X 65.03 = 53,085

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 479 euro

15 vite kesti mujore : 348 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 10,617

pastaj 80% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 423 euro

15 vite kesti mujore : 307 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 10,617

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes RaiffesenLeisenBank:

10 vite kesti mujore : 440 euro

15 vite kesti mujore : 324 euro

20 vite kesti mujore : 268 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 15,925

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 709 euro

7 vite kesti mujore : 533 euro

10 vite kesti mujore : 403 euro

*Oferta vlen deri më 1 Tetor 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)