TIPI 75.95

TIPI G6 – 75.95 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dytë me orientimin drejtë Lindjes&Veri-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 75.95m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 24.87m²

Banjo  - 3.96m²

Dhoma e fjetjes - 11.65m²
Dhoma e fjetjes - 10.03m²

Ballkoni - 3.70m²
Tualeti - 1.43m²
Koridori - 8.45m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 99,363 91,045 €

Banesa: 75.95m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 90.33m²

Çmimi mesatar 1,007.91 € /m² X 90.33 = 91,045 €

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 858 euro

15 vite kesti mujore : 623 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 18,209

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 726 euro

15 vite kesti mujore : 527 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 18,209

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 772 euro

15 vite kesti mujore : 575 euro

20 vite kesti mujore : 480 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 27,313

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,232 euro

7 vite kesti mujore : 931 euro

10 vite kesti mujore : 707 euro

*Oferta vlen deri më 31 Maj 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)