TIPI 87.60

TIPI F6 – 87.6 - Kati i Tretë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i Tretë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 87.60m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 31.04m²

Banjo  - 3.73m²

Dhoma e fjetjes - 11.73m²
Dhoma e fjetjes - 12.64m²

Ballkoni - 4.02m²
WC - 1.48m²
Koridori - 9.18m²
Garazha - 11.38m² (FALAS!)
Depo - 2 deri 4m² (FALAS!)

 

Çmimi:

Metoda 1

Për metër katror: Nga 999 / m² në 950 € / m²

Total: 83,220 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 16,644
Ndërsa 20% apo 16,644 Mundësohet të paguhet direkt me kompanin me k
ëste për 24 muaj nga 693 € /muaji

pastaj 60% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar! Përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 529 euro

15 vite kesti mujore : 394 euro

20 vite kesti mujore : 329 euro

Metoda 2

Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e çelsave atëher
Çmimi është i negociushëm dhe negociohet në zyre direkt me pronarin.

Objekti është në ndërtim e sipër dhe do të përfundon në Shtator 2022.

 

*Oferta vlen deri më 15 Korrik 2021.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)