TIPI 87.60

TIPI F6 – 87.6 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i Shtatë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 87.60m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 31.04m²

Banjo  - 3.73m²

Dhoma e fjetjes - 11.73m²
Dhoma e fjetjes - 12.64m²

Ballkoni - 4.02m²
WC - 1.48m²
Koridori - 9.18m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 95,100 90,720 €

Banesa: 87.60m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 101.98m²

Çmimi mesatar 889.58 € /m² X 101.98 = 90,720

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 855 euro

15 vite kesti mujore : 620 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 18,144

pastaj 80% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 724 euro

15 vite kesti mujore : 525 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 18,144

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes RaiffesenLeisenBank:

10 vite kesti mujore : 769 euro

15 vite kesti mujore : 573 euro

20 vite kesti mujore : 478 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 27,216

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,227 euro

7 vite kesti mujore : 927 euro

10 vite kesti mujore : 705 euro

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)