TIPI 87.35

TIPI B6 – 87.35 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i shtatë me orientimin drejtë Lindjes. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 87.35m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 28.06m²

Banjo  - 4.57m²

Dhoma e fjetjes - 14.10m²
Dhoma e fjetjes - 11.82m²

Ballkoni - 4.12m²
WC - 1.74m²
Koridori - 9.28m²
Garazha - 11.38m² (FALAS!)
Depo - 2 deri 4m² (FALAS!)

 

Çmimi:

Metoda 1

Për metër katror: Nga 999 / m² në 950 € / m²

Total: 82,982 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 16,596
Ndërsa 20% apo
16,596 Mundësohet të paguhet direkt me kompanin me këste për 24 muaj nga 691 € /muaji

pastaj 60% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar! Përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 527 euro

15 vite kesti mujore : 393 euro

20 vite kesti mujore : 328 euro

Metoda 2
Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e qelsave

Çmimi është i negociushëm dhe negociohet në zyre direkt me pronarin.

Objekti është në ndërtim e sipër dhe do të përfundon në Shtator 2022.

*Oferta vlen deri më 15 Korrik 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)