TIPI 113.66

PentHouse – 113.66 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi PentHouse janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tretë me orientimin drejtë Lindje & Veri-Lindje. E përbërë nga 3 dhome gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 113.66m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 37.61m²

Banjo  - 3.95m²

Dhoma e fjetjes - 16.10m²
Dhoma e fjetjes - 10.64m²
Dhoma e fjetjes - 12.71m²

Ballkoni - 4.11m²
WC  - 1.72m²
Koridori  - 10.30m²
Terasa  - 17.25m²

 

Çmimi:

Metoda 1:

Çmimi total: Nga 159,819 155,258 €

Banesa: 113.66m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) + Terasa ( 17.25 m² )= 145.29m²

Çmimi mesatar 1,068.60 € /m² X 145.29 = 155,258

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,499 euro

15 vite kesti mujore : 1,088 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 31,051

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,239 euro

15 vite kesti mujore : 899 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 31,051

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 1,316 euro

15 vite kesti mujore : 981 euro

20 vite kesti mujore : 819 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 46,577

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 2,101 euro

7 vite kesti mujore : 1,587 euro

10 vite kesti mujore : 1,206 euro

*Oferta vlen deri më 31 Maj 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)