TIPI 120.99

PentHouse – 120.99

Banesat e këtij tipi PentHouse janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tetë me orientimin drejtë Jug & Veri-Lindje. E përbërë nga 3 dhome gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 120.99m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 36.62m²

Banjo  - 5.69m²

Dhoma e fjetjes - 13.04

Dhoma e fjetjes - 19.54m²
Dhoma e fjetjes - 11.86m²

Ballkoni - 4.01m²
WC  - 1.77m²
Koridori  - 11.91m²

Terasa  - 20.81

 

Çmimi:

Metoda 1:

Çmimi total: Nga 171,798 164,787 €

Banesa: 120.99m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) + Terasa ( 20.81m² ) = 156.18m²

Çmimi mesatar 1,055 € /m² X 156.18 = 164,787 €

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,594 euro

15 vite kesti mujore : 1,157 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 32,957

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,315 euro

15 vite kesti mujore : 954 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 32,957

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 1,397 euro

15 vite kesti mujore : 1,041 euro

20 vite kesti mujore : 869 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 49,436

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 2,230 euro

7 vite kesti mujore : 1,685 euro

10 vite kesti mujore : 1,280 euro

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)