TIPI B61 - 115.3

TIPI B61 – 115.3 - Kati i Nëntë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i nëntë me orientimin drejtë Lindjes. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, 1 tualet, kuzhinën e ndarë nga dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 115.3m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 33.47m²

Banjo 1 -  3.24m²

Banjo 2 -  3.16m²

Tualeti - 1.57m²

Dhoma e fjetjes - 11.14m²

Dhoma e fjetjes - 11.46m²

Dhoma e fjetjes - 12.08m²

Ballkoni - 3.32m²
Depo 1.30m²

Koridori - 10.57m²
Utiliti - 1.91m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 138,360 129,136 €

Banesa: 115.3m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 129.68m²

Çmimi mesatar 995.80 € /m² X 113.4 = 129,136

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare):

10 vite kesti mujore : 1,238 euro

15 vite kesti mujore : 899 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 25,827

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare):

10 vite kesti mujore : 1,030 euro

15 vite kesti mujore : 728 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 25,827

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 1,095 euro

15 vite kesti mujore : 816 euro

20 vite kesti mujore : 681 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 38,740

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,726 euro

7 vite kesti mujore : 1,298 euro

10 vite kesti mujore : 981 euro

*Oferta vlen deri më 1 Shtator 2021.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)