TIPI 96.7

TIPI G1 – 96.7 - Kati i Shtatë

Banesa ka Flet Poseduse!
Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 5 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i shtatë me orientimin drejtë Perendim. E përbërë nga 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës, tri dhoma gjumi dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 96.7m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 23.53m²

Dhoma e gjumit 1 - 14.19m²
Dhoma e gjumit 2 - 11.15m²

Dhoma e gjumit 3 - 12.74m²
Banjo  - 3.72m²

WC  - 2.37m²

Ballkoni - 3.73m²
Koridori  - 10.22m²

Çmimi:

Çmimi Total: 110,000 €!

Metoda 1

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 22,000

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar me interes vjetor 3.2%!!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Bank:

5 vite kesti mujore : 1,589 euro

10 vite kesti mujore : 857 euro

15 vite kesti mujore : 616 euro

20 vite kesti mujore : 496 euro

25 vite kesti mujore : 426 euro
 

Metoda 2
Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,047 euro

15 vite kesti mujore : 760 euro

Metoda 3

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 33,000

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,488 euro

7 vite kesti mujore : 1,124 euro

10 vite kesti mujore : 854 euro

*Oferta vlen deri më 1 Shkurt 2022.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)