Banesë – 109.58

Banesa – 109.58 - Kati Suteren

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Lindjes dhe Jug - Perendimit. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, 1 wc, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 109.58m².

Banesa ka edhe Roletat Smart.

 

Sipërfaqja e Banesë/Zyre është:

 

Dhoma e ditës - 35.49m²

Banjo 1 - 3.73m²

Banjo 2 - 3.73m²

Dhoma e fjetjes - 11.53m²

Dhoma e fjetjes - 15.30m²

Dhoma e fjetjes - 12.65m²

Ballkoni - 3.48m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 1100 999 € / m²

Total: 109,470 € + fito Depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 21,894

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kësti mujore: 959

15 vite kësti mujore: 724

20 vite kësti mujore: 612

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)