TIPI B6 – 87.5

TIPI B6 – 87.5 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Lindjes dhe Jug - Perendimit. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 depo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 87.5m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 26.70m²

Koridori - 14.70m²

Banjo  - 3.40m²

Depo -  1.90m²

Dhoma e fjetjes - 11.30m²

Dhoma e fjetjes - 11.50m²

Ballkoni - 4.20m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 1100 € / m² në 999 € / m²

Total: Nga 96,250 € 87,412 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 17,482

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 758 euro

15 vite kesti mujore : 571 euro

20 vite kesti mujore : 481 euro

**Oferta vlen deri më 30 Shtator 2020.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)