TIPI 69.20

TIPI B1 – 69.20 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Në objektin e parë tek Vatra e Muhaxherëve. Banesa është e pranuar teknikisht si dhe është e pajisur me FLETË POSEDUSE! Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati shtatë me orientimin drejtë Jug - Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 69.20m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 23.85m²

Banjo  - 4.31m²

Dhoma e fjetjes - 10.09m²
Dhoma e fjetjes - 13.11m²

Ballkoni - 3.10m²
Koridori - 5.82m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 130,000 120,000

Banesa: 69.20m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 83.58m²

Çmimi mesatar 1,435.75 € /m² X 83.58 = 120,000€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1,163 euro

15 vite kesti mujore : 850 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 12,000

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmesNLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,078 euro

15 vite kesti mujore : 782 euro

20 vite kesti mujore : 637 euro

​​​​​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 613 euro

Metoda 3

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 48,000

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,316 euro

10 vite kesti mujore : 718 euro

15 vite kesti mujore : 521 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)