TIPI 133.30

TIPI D – 133.30 Ɩ DUPLEX

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i pestë dhe gjashtë me orientimin Jug-Lindje-Perëndim. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e ndarë nga dhoma e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 133.30m².

 

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrrimi Ditor & Kuzhina - 43.8m²

Koridori - 7.89m²

Banjo 1 - 4.16m²

Banjo 2 - 3.89m²

Dhoma e fjetjes - 16.25m²

Dhoma e fjetjes - 14.79m²

Dhoma e fjetjes - 11.49m²

Ballkoni - 2.45m²
Shkallët - 5.03

Terasë - 81.82m² - Falas

 

Çmimi:

Për metër katror: Nga 1200 999 € / m²

Total: 133,166 € + fito garazh dhe depo dhe terasa FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 26,633

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank apo Raiffeisen Leasing:

10 vite - kësti mujor: 1,166

15 vite - kësti mujor: 881

20 vite - kësti mujor: 744

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2020.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)