TIPI 46.7

TIPI C01 – 46.7 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të rrugës prej të cilës e ndajnë një shirit gjelbrimi, banesa ka perspektivë perfekte nga kati parë me orientimin drejtë Jug - Perëndim. E përbërë nga 1 dhome gjumi, 1 banjo, dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 46.7m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 74,380 69,710

Banesa: 46.7m² + Garazha ( 11.47m² ) + Depo ( 3m² ) = 61.17m²

Çmimi mesatar 1,139.61 € /m² X 61.17 = 69,710€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 645 euro

15 vite kesti mujore : 468 euro

Metoda 2

Çmimi total: 74,380
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 22,314 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 52,066€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2025)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 6,971

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 626 euro

15 vite kesti mujore : 454 euro

20 vite kesti mujore : 370 euro

25 vite kesti mujore : 320 euro

Metoda 4

Ofere dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 27,884

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 764 euro

10 vite kesti mujore : 417 euro

15 vite kesti mujore : 303 euro

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)