TIPI 68.50

TIPI C03 – 68.50 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të rrugës prej të cilës e ndajnë një shirit gjelbërimi, banesa ka perspektivë perfekte nga kati shtatë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 1 dhome gjumi, 1 banjo, dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 68.50m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 111,750 104,900

Banesa: 68.50m² + Garazha ( 11.47m² ) + Depo ( 3m² ) = 82.97m²

Çmimi mesatar 1,264.31 € /m² X 82.97 = 104,900

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 996 euro

15 vite kesti mujore : 723 euro

Metoda 2

Çmimi total: 104,900
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 31,470 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 73,430€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2025)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 10,490

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 942 euro

15 vite kesti mujore : 684 euro

20 vite kesti mujore : 557 euro

25 vite kesti mujore : 482 euro

Metoda 4

Ofere dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 41,960

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,150 euro

10 vite kesti mujore : 628 euro

15 vite kesti mujore : 456 euro

*Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)