TIPI 111.74

TIPI U1 –111.74 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i shtatë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 3 dhomë gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës si dhe dy ballkona, kjo banesë formon gjithsej 111.74m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 30.64m²

Banjo  - 4.02m²
Banjo  - 3.88m²
WC - 1.92m²

Dhoma e fjetjes - 16.36m²
Dhoma e fjetjes - 14.26m²
Dhoma e fjetjes - 9.71m²

Ballkoni - 2.96m²
Ballkoni - 2.05m²
Koridori - 9.50m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 119,128 108,066 €

Banesa: 111.74m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 126.12m²

Çmimi mesatar 856.85 € /m² X 126.12 = 108,066

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,028 euro

15 vite kesti mujore : 746 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 21,613

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 862 euro

15 vite kesti mujore : 626 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 21,613

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 916 euro

15 vite kesti mujore : 683 euro

20 vite kesti mujore : 570 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 32,419

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,462 euro

7 vite kesti mujore : 1,105 euro

10 vite kesti mujore : 839 euro

*Oferta vlen deri më 1 Shkurt 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)