TIPI 111.50

TIPI U1 – 111.50 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 5 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 111.50m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 23.99m²

Banjo  - 4.14m²

Dhoma e fjetjes - 10.52m²

Ballkoni - 4.53m²
Koridori - 3.54m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 130,150 119,000 €

Banesa: 111.50m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 125.88m²

Çmimi mesatar 945.34 € /m² X 125.88 = 119,000

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,137 euro

15 vite kesti mujore : 825 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 23,800

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 949 euro

15 vite kesti mujore : 689 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 23,800

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 1,009 euro

15 vite kesti mujore : 752 euro

20 vite kesti mujore : 627 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 35,700

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,610 euro

7 vite kesti mujore : 1,216 euro

10 vite kesti mujore : 924 euro

*Oferta vlen deri më 1 Mars 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)