TIPI 84.50

TIPI C6 – 84.50 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati dytë me orientimin drejtë Veri - Perendim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1Wc, 1 Depo si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 84.50m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 31.89m²

Banjo  - 4.00m²

Dhoma e fjetjes - 11.05m²
Dhoma e fjetjes - 13.19m²

Ballkoni - 3.95m²
WC - 1.50m²
Depo 1 - 1.50m²
Koridori - 5.70m²
Garazha - 11.38m²

Depo 2 - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 138,432 127,300 €

Banesa: 84.50m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 98.88m²

Çmimi mesatar 1,287.41 € /m² X 98.88 = 127,300€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,220 euro

15 vite kesti mujore : 885 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 25,460

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,016 euro

15 vite kesti mujore : 737 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 25,460

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 1,105 euro

15 vite kesti mujore : 832 euro

20 vite kesti mujore : 700 euro

25 vite kesti mujore : 625 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 38,190

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,722 euro

7 vite kesti mujore : 1,301 euro

10 vite kesti mujore : 989 euro

*Oferta vlen deri më 30 Nëntor 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)