TIPI 55.60

TIPI D2 – 55.60 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati dytë me orientimin drejtë Jugut. E përbërë nga 1 dhome gjumi, 1 banjo, 1 depo si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 55.60m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 26.00m²

Banjo  - 4.00m²

Dhoma e fjetjes - 9.49m²

Ballkoni - 2.83m²
Depo 1 - 1.00m²
Koridori - 4.044m²
Garazha - 11.38m²

Depo 2 - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 97,972 86,840 €

Banesa: 55.60m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 69.98m²

Çmimi mesatar 1,240.92 € /m² X 69.98 = 86,840€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 816 euro

15 vite kesti mujore : 592 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 17,368

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 693 euro

15 vite kesti mujore : 503 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 17,368

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 753 euro

15 vite kesti mujore : 567 euro

20 vite kesti mujore : 477 euro

25 vite kesti mujore : 426 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 26,052

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,175 euro

7 vite kesti mujore : 888 euro

10 vite kesti mujore : 674 euro

*Oferta vlen deri më 30 Nëntor 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)