TIPI 174.32

TIPI B60 – 174.32 - Kati i Dhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkigjeve të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati dhjetë me orientimin drejtë Jug - Perëndim. E përbërë nga 4 dhoma njëra prej të cilës ka të inkuadruar edhe banjon si dhe ka qasje në ballkon,1 dhomë e punës, 3 banjo,1 WC, 1 depo kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 174.32m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 42.43m²

Banjo  - 5.62m²

Dhoma e fjetjes - 12.48m²
Dhoma e fjetjes - 12.50m²
Dhoma e fjetjes - 11.31m²
Dhoma e fjetjes - 20.36m²
Dhoma e punes - 14.12m²
Banjo 2 - 3.74m²

Ballkoni - 4.00m²
Ballkoni 2 - 4.52m²
Koridori - 15.16m²
WC - 1.49m
²
Terasa - 55.20m²
Garazha - 11.38m²

Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 341,460 311,880

Banesa: 174.32m² + Terasa ( 55.20m² ) + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 243.9m²

Çmimi mesatar 1,278.72 € /m² X 243.9 = 311,880

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 3,062 euro

15 vite kesti mujore : 2,222 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 31,188

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 2,800 euro

15 vite kesti mujore : 2,032 euro

20 vite kesti mujore : 1,655 euro

25 vite kesti mujore : 1,435 euro

Metoda 3

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 124,752

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 3,420 euro

10 vite kesti mujore : 1,867 euro

15 vite kesti mujore : 1355 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)