TIPI 93.72

TIPI U1 – 93.72 - Kati i Tretë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tretë me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 93.72m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 30.29m²

Banjo 1 - 4.35m²
Banjo 2  - 1.50m²

Dhoma e fjetjes - 12.17m²
Dhoma e fjetjes - 12.08m²

Ballkoni - 6.24m²
Koridori - 11.03m²
Depo - 1.90m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 110,592 101,220 €

Banesa: 93.72m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 108.1m²

Çmimi mesatar 936.35 € /m² X 108.1 = 101,220

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 960 euro

15 vite kesti mujore : 696 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 20,244

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 807 euro

15 vite kesti mujore : 586 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 20,244

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 858 euro

15 vite kesti mujore : 639 euro

20 vite kesti mujore : 533 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 30,366

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,369 euro

7 vite kesti mujore : 1,035 euro

10 vite kesti mujore : 786 euro

*Oferta vlen deri më 1 Shkurt 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)