TIPI 98.90

TIPI U1 – 98.90 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 5 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Jug - Lindje. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 98.90m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 31.01m²

Banjo  - 4.01m²

Dhoma e fjetjes - 13.33m²
Dhoma e fjetjes - 12.40m²
Dhoma e fjetjes - 8.45m²
WC - 1.53m²

Ballkoni - 4.07m²
Koridori - 10.44m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 135,936 127,680 €

Banesa: 98.90m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 113.28m²

Çmimi mesatar 1,127.11 € /m² X 113.28 = 127,680€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,224 euro

15 vite kesti mujore : 888 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 25,536

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,019 euro

15 vite kesti mujore : 739 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 25,536

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 1,058 euro

15 vite kesti mujore : 781 euro

20 vite kesti mujore : 646 euro

25 vite kesti mujore : 567 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 38,304

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,727 euro

7 vite kesti mujore : 1,305 euro

10 vite kesti mujore : 992 euro

*Oferta vlen deri më 31 Korrik 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)