TIPI 113.34

TIPI U1 – 113.34 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 5 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 3 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 113.34m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 34m²

Banjo 1 - 4.11m²
Banjo 2 - 3.13m²
WC
- 2.17m²

Dhoma e fjetjes 1 - 15.16m²
Dhoma e fjetjes 2 - 10.69

Dhoma e fjetjes 3 - 11.88m²

Ballkoni - 6.42m²
Koridori - 9.71m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 140,492 132,174 €

Banesa: 113.34m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 127.72m²

Çmimi mesatar 1,034.87 € /m² X 127.72 = 132,174€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,268 euro

15 vite kesti mujore : 921 euro

Metoda 2
Çmimi total: 132,174 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 39,652 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 92,521€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 140,492

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 42,147

70% apo ( 98,344 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,639 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 26,434

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 1,147 euro

15 vite kesti mujore : 863 euro

20 vite kesti mujore : 727 euro

25 vite kesti mujore : 649 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 39,652

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,788 euro

7 vite kesti mujore : 1,351 euro

10 vite kesti mujore : 1,027 euro

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)