TIPI 138.56

TIPI U1 – 138.56 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 5 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Lindje - Perëndim. E përbërë nga 3 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 138.56m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 34.14m²

Banjo 1 - 4.01m²
Banjo 2  - 4.53m²

Dhoma e fjetjes - 14.41m²
Dhoma e fjetjes - 22.98m²
Dhoma e fjetjes - 12.57m²

Ballkoni - 4.52m²
Depo 1 - 4.90m²
Koridori - 8.39m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 152,940 146,060 €

Banesa: 138.56m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 152.94m²

Çmimi mesatar 955,01 € /m² X 152.94 = 146,060€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,407 euro

15 vite kesti mujore : 1,021 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 29,212

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,165 euro

15 vite kesti mujore : 846 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 29,212

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 1,238 euro

15 vite kesti mujore : 923 euro

20 vite kesti mujore : 770 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 43,818

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,976 euro

7 vite kesti mujore : 1,493 euro

10 vite kesti mujore : 1,135 euro

*Oferta vlen deri më 31 Maj 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)