TIPI 69.77

TIPI U1 – 69.77 - Kati i Nëntë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i nëntë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 69.77m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 26.96m²

Banjo 1 - 5.88m²

Dhoma e fjetjes - 12.98m²

Ballkoni - 7.52m²
Koridori - 5.37m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 92,565 84,247 €

Banesa: 69.77m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 84.15m²

Çmimi mesatar 1,001.15 € /m² X 84.15 = 84,247€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 790 euro

15 vite kesti mujore : 573 euro

Metoda 2
Çmimi total: 84,247 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 25,274 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 58,972€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 92,565

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 27,769

70% apo ( 64,795 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,079 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 16,849

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 731 euro

15 vite kesti mujore : 550 euro

20 vite kesti mujore : 463 euro

​​​​25 vite kesti mujore : 413 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 25,274

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,140 euro

7 vite kesti mujore : 861 euro

10 vite kesti mujore : 654 euro

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)