TIPI 78.66

TIPI U1 – 78.66 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 3 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 78.66m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 26.61m²

Banjo 1 - 4.41m²
Banjo 1 - 2.32m²
Dhoma e fjetjes - 13.00m²

Dhoma e fjetjes - 9.04m²

Ballkoni - 3.44m²
Koridori - 6.92m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 93,040 86,160 €

Banesa: 78.66m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 93.04m²

Çmimi mesatar 926.05 € /m² X 93.04 = 86,160€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 809 euro

15 vite kesti mujore : 587 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 17,232

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 687 euro

15 vite kesti mujore : 499 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 17,232

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 730 euro

15 vite kesti mujore : 544 euro

20 vite kesti mujore : 454 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 25,848

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,166 euro

7 vite kesti mujore : 881 euro

10 vite kesti mujore : 669 euro

*Oferta vlen deri më 31 Maj 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)