TIPI 59.14

TIPI U1 – 59.14 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Jug - Perëndim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 59.14m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 88,839 82,925 €

Banesa: 59.14m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 73.52m²

Çmimi mesatar 1,127.92 € /m² X 73.52 = 82,925

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 777 euro

15 vite kesti mujore : 564 euro

Metoda 2
Çmimi total: 82,925

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 24,877 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 58,047€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 88,839

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 44,419

50% apo ( 44,419 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,233 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 8,292

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 745 euro

15 vite kesti mujore : 540 euro

20 vite kesti mujore : 440 euro

​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 381 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 33,170

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 909 euro

10 vite kesti mujore : 496 euro

15 vite kesti mujore : 360 euro

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)