TIPI 103.91

TIPI I – 103.91 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i pestë me orientimin drejtë Veri - Jug. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 103.91m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 32.36m²

Banjo 1 - 4.21m²
Banjo 2 - 3.28m²

Dhoma e fjetjes 1 - 13.00m²
Dhoma e fjetjes 2 - 11.01m²

Dhoma e fjetjes 3 - 8.01m²
Ballkoni - 4.84m²
Koridori - 8.63m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 130,119 121,801€

Banesa: 103.91m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 118.29m²

Çmimi mesatar 1,029.68 € /m² X 118.29 = 121,801€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1,182 euro

15 vite kesti mujore : 863 euro

Metoda 2
Çmimi total: 121,801 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 36,540 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 85,260€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 130,119

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 39,035

70% apo (91,083 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,518 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 12,180

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,162 euro

15 vite kesti mujore : 866 euro

20 vite kesti mujore : 722 euro

25 vite kesti mujore : 640 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 48,720

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,378 euro

10 vite kesti mujore : 774 euro

15 vite kesti mujore : 577 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)